Івано-Франківська «Солідарність» підбила підсумки виборів до ОТГ на Прикарпатті

Сьогодні Івано-Франківська територіальна організація партії «БПП «Солідарність» провела прес-конференцію та підбила підсумки виборів до об’єднаних територіальних громад, які відбулися 23 грудня.

На Івано-Франківщині вибори відбулись у  Вигодській, Новицькій, Букачівській та Коршівській об’єднаних територіальних громадах. За результатами виборів, Вигодську ОТГ очолить голова Долинської районної організації «Солідарності» Ярослав Наум, який отримав переконливу перемогу набравши понад 70% голосів. Ще у двох громадах перемогли кандидати, які йшли на вибори за поданням партії – Михайло Срібняк у Новицькій і Тарас Воробець у Букачівській.

Також у кожній новоствореній громаді представники партії отримали депутатські мандати. Зокрема у Вигодській  – 6 мандатів, у Новицькій – 11, у Букачівській – 4, у Коршівській – 3. У підсумку, партія отримала 24 мандати, що становить близько 30% від загальної кількості обраних депутатів.

«Переконаний, що саме результати виборів є найбільш точним показником рівня суспільної довіри до тієї чи іншої політичної сили. І результати виборів до об’єднаних територіальних громад, які відбулися минулої неділі, говорять самі за себе – наша партія отримала переконливу перемогу. Проте, ще більш показовим є інший факт – з кожною хвилею виборів до ОТГ ми спостерігаємо зростання довіри до «Солідарності» як на Прикарпатті, так і по Україні загалом. Це свідчить про те, що люди бачать результати нашої праці та позитивно оцінюють ті зміни, які були б неможливими без ініційованих Президентом України реформ», – наголосив голова Івано-Франківської територіальної організації партії Остап Дзеса.

Довідково: 23 грудня вибори відбулися у 77 ОТГ у 12 областях України. За попередніми підсумками, головами 52 ОТГ стали кандидати, висунуті партією «БПП «Солідарність», самовисуванці-члени партії, а також самовисуванці, які йшли за підтримки місцевих партійних організацій.

IMG_9777 IMG_9785 IMG_9792 IMG_9798 IMG_9801