На Тисмениччині урочисто відкрили навчально-виховний комплекс

31 січня у селі Рошнів Тисменицького району урочисто відкрили та освятили навчально-виховний комплекс, який став першим, відкритим у 2017 році в області. Новий садочок «Калинонька» зі зручними умовами відтепер стане другою домівкою для 25 рошнівських дошкільнят.

Урочиста подія відбулася за участю заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Пасічняка, голови Тисменицької райдержадміністрації Івана Семанюка, голови Тисменицької районної організації «Солідарності», голови районної ради Романа Крутого, сільського голови с.Рошнів Богдана Бідочки, працівників школи та громадськості.

Вітаючи громаду зі святковою подією Роман Крутий відзначив, що керівництво району  і надалі сприятиме розвитку населеного пункту, забезпечуватиме стартові умови для того, щоб у громади з’явилися найкращі перспективи життя у рідному селі.

«Безумовно, діти – це наше майбутнє, майбутнє нашої держави. Це наступні покоління, які дбатимуть про рідну землю. Тому пріоритетними питаннями, які потребують вирішення у районі є ті, які стосуються навчання тавиховання наших дітей»  –  підкреслив Роман Крутий.

 

dsc_0223dsc_0051 dsc_0249 dsc_1314 dsc_0079