Володимир Кушнір провів чергову зустріч з виборцями

20 квітня відбулась зустріч голови Івано-Франківської територіальної організації «Солідарності», депутата міської ради Володимира Кушніра з мешканцями міста у дворі будинку по вул. Петлюри 19.

Під час зустрічі мешканці розповіли Володимиру Кушніру про найгостріші проблеми їхнього будинку. Зокрема, йшлося про заміну підвального розгалуження труб, встановлення будинкового лічильника на опалення, встановлення металевих дверей на підвальні приміщення, потребу в капітальному ремонті електромережі, тощо. Окремо обговорювалась можливість створення ОСББ для підвищення ефективності вирішення проблем будинку в майбутньому.

Слід зауважити, що мешканці будинку – це переважно люди з вадами зору і справді потребують підтримки у вирішенні своїх проблем. Володимир Кушнір запевнив присутніх у готовності допомагати у вирішенні вказаних проблем, починаючи з перевірки кошторису ремонтних робіт та закінчуючи юридичним супроводом реєстрації ОСББ.

Насамкінець, мешканці будинку подякували Володимиру Кушніру за особисту підтримку та сприяння введенню програми голосового супроводу в громадському транспорті міста.